WIJNACTIE 2023

WIJNACTIE 2023
Huis Michielsheem – Dilbeek

Beste ouders, familie, vrienden,

Met het komende feest ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Michielsheem op 2 september 2023 en in het vooruitzicht van de eindejaarsfeestdagen zijn wij verheugd om opnieuw een wijnactie op te starten voor VZW KLIM – HUIS MICHIELSHEEM – DILBEEK.

U haalt hiermee niet alleen een lekker glaasje wijn in huis voor één of andere gelegenheid maar u steunt hiermee ook de verdere inrichting van de leefgroepen in Huis Michielsheem. De volledige opbrengst komt ten goede aan de bewoners.

In bijlage vindt u een beschrijving van de gekozen wijnen en ook het bestelformulier.
De wijnactie loopt tot 31/12/2023 maar wenst u de wijnen nog voor de feestdagen te ontvangen dan plaatst u uw bestelling vóór 10/12/2023.
Mogen wij u vragen uw bestelling te bevestigen met het terugzenden van het bijgaande bestelformulier:

  • (bij voorkeur) per mail aan: wijnactie-MH@klim-vzw.be
  • of per post naar Huis Michielsheem, t.a.v. Ingrid Smedts, Kasterlindenstraat 253 – 1700 Dilbeek,

De totale som van uw bestelling is te storten op rekeningnr. BE18 7995 5052 0165 van VZW KLIM met vermelding van de naam op uw bestelformulier.

Wij zouden het fantastisch vinden om deze wijnverkoop even succesvol te doen als de vorige jaren. Daarom doen we nogmaals een warme oproep aan iedereen om een bestelling van de aangeboden wijnen te plaatsen en zo een mooi bedrag te kunnen inzamelen. Voor de bewoners, uw kind, broer, zus of familielid doen wij dit graag!

Met hartelijke groeten,

De leden van de gebruikersraad van Huis Michielsheem

Het bestelformulier (Excel)
KLIM wijnselectie 2023 – beschrijving