Lenteactie

Zon, wolken, wind en af en toe een druppel hadden geen vat op onze Lente-actie in De Klink in Diegem.

Met de gewaardeerde hulp van velen en de ondersteuning van Kiwanis, Lions en UPS hadden we afgelopen zaterdag voor de zoveelste keer een geslaagde Lenteactie! Bedankt aan iedereen die is gekomen en op die manier de werking van De Klink ondersteunt.

 

Sinds vele jaren ondersteunt UPS uit Diegem de werking van Huis de Klink. Bij gelegenheid van de Lenteactie, waar de medewerkers talrijk aanwezig waren om onze standen te bemannen en bevrouwen mochten we uit handen van Anne Coppens van UPS, een cheque van 5.000 dollar ontvangen voor de werking van Huis De Klink.
We gaan dit bedrag gebruiken voor een activiteit voor alle bewoners van Huis De Klink in het dierenpark Plankendael in het najaar van 2017.

Lions Club Zaventem National Airport – Erasmus zorgde voor zoete steun op de Lenteactie!
De leden van de Lions Club zorgden op de Lenteactie eerder deze maand voor het dessertenbuffet in De Klink. Niet alleen het klaarzetten, het bemannen en de verkoop namen ze op zich maar ze zorgden ook voor de aankoop en levering van alle zoete lekkernijen die we mochten aanbieden aan bezoekers en bewoners. Zo een zoete sponsoring hadden we nog niet gehad!